Tired of waiting for you

Trivia-kvadrat«So tired of waiting for you», sang The Kinks i sin tid. Men det var Pete Townshend og Roger Daltrey som ble drittlei for 50 år siden i dag.

Da The Who 20. Mai 1966 skulle spille på Ricky Tick Club i Windsor i England, dukket ikke John Entwistle og Keith Moon opp til avtalt tid. Etterhvert ble Townshend og Daltrey så drittlei av å vente på bandkompisene at de gikk på scenen sammen med en lokal bassist og trommis og begynte showet.

Midtveis i konserten dukket endelig Moon og Entwistle opp og ble skikkelig forbannet over at de andre hadde begynt uten dem. Krangelen endte i en slåsskamp, hvor Townshend fikk til et velrettet slag mot Moons hode med gitaren.

Konsekvensen ble at Moon og Entwistle sluttet i bandet. Men bare ei uke etterpå var kvartetten forsont og The Who fortsatte som før.

(Kilde: This Day in Music)

 

Dagens trivia vil fra tid til annen gi deg det trivielt uhøytidlige og uviktige, men  sakene vil bare ligge synlig inntil neste sak er publisert.                                            Ønsker du å finne gamle trivia-saker er det likevel mulig. Bare tast “trivia” i søkefeltet og det dukker opp!

 

Legg igjen en kommentar