Dobbel dose Springsteen

Bruce Springsteen slipper soloalbum i juni – og varsler samtidig ny plate med E. Street Band. (Foto: Wikimedia Commons)

For litt siden slapp Bruce Springsteen nyheten om nytt soloalbum i juni. Nå sper han på med å antyde nytt album med E. Street Band.

– For en måned siden skrev jeg materiale som nesten holder til en hel plate. Det kom fra ingensteds, men høres veldig bra ut, melder Variety at Bruce Springsteen skal ha uttalt i et intervju med filmlegenden Martin Scorsese. I det samme intervjuet, som ble arrangert av Netflix sist søndag, varsler Springsteen dessuten at E. Street Band-albumet vil bli fulgt opp med nok en turné med gamlegjengen.

I samtalen med Scorsese forteller Springsteen om hvordan han i flere år har prøvd å skrive nytt materiale som kan passe E. Street Band, men uten å lykkes. Før nå.

– Jeg vet selvsagt hvor det kommer fra, men samtidig føles det som om det kom fra ingensteds. Og det var bra. I omlag to uker fikk jeg små daglige besøk av nye låter, og det fikk meg til å føle lykke. Jeg er fortsatt ikke tom. Det blir en ny turné! sier Springsteen i intervjuet.

Soloplate i juni

Sist gang Springsteen ga ut nytt med E. Street Band var med plata «Wrecking Ball» i 2012. Når plata med E. Street Band kan ventes sa Springsteen ikke noe om, men for bare en måned siden kom meldingen om at hans soloalbum «Western Stars» har slippdato 14. juni. 

En forsmak på den har vi allerede fått i form av den sterke singelen «Hello Sunshine». Den kan du høre her:

Av Leif Gjerstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.