Håkan Hellström selger ut Oslo Spektrum

Alle de 7500 billettene til Håkan Hellströms Spektrum-konsert i desember ble solgt på første dag. (Foto:  Woah Dad!)

Alle de 7500 billettene til Håkan Hellströms Spektrum-konsert i desember ble solgt på første dag. (Foto: Woah Dad!)

Det er ikke bare i Sverige det er Håkan Hellström-feber. I desember kommer svensken til Oslo Spektrum, men har du ikke allerede sikret deg billett så er det bare å glemme det. Billettsalget åpent lørdag, og Spektrum-konserten ble utsolgt samme dag.

Da billettene til Håkan Hellströms to Ullevi-konserter i juni ble lagt ut til salgs, ble alle de 141.000 billettene revet vekk i løpet av et par timer.

Kanskje ikke helt samme dimensjon, men uansett veldig imponerende at den 42-årige svensken fra Göteborg selger ut Oslo Spektrum samme dag som de 7500 billettene ble lagt ut til salg.

Det er kanskje nesten unødvendig å si at også billettene til høstens fire konserter i Sverige (Göteborg 25+26. nov, Stockholm 10. des og Malmö 21. Des) ble solgt ut straks billettsalget åpnet.

Les også: Den store triumfen (konsertanmeldese fra Ullevi, juni 2016)

Nytt album

Når Hellström kommer til Oslo er det med nytt album i bagasjen. «Du Gamla Du Fria» er hans åttende album og det slippes 26. august.

Med unntak av Ullevi-konserten har Hellström spilte lite live de siste årene, og foreløpig nøyer han seg altså med fem konserter denne høsten. Den i Oslo er for øvrig den første i Norge siden 2013.

Av Leif Gjerstad

Legg igjen en kommentar