Her treffer du Leffe på Øya!

Hvis du ikke løper rundt og leter etter virtuelle Pokémon Go, kan du i stedet finne den virkelige Leffe på Øya onsdag! Størst sjanse for å treffe ham har du foran scenen på disse konsertene:

Jason Isbell (17.45, Vindfruen)

Jason Isbell (Foto: Øya-festivalen)

Jason Isbell (Foto: Øya-festivalen)

Den tidligere frontmannen i Drive-By Truckers har de siste årene vokst fram som en av de beste americana-artistene med personlige tekster med sjelrik klangbunn. Sistealbumet «Something More Than Free» var et av høydepunktene i 2015 og det går halleluja-gjetord om hans utsolgte konsert på Sentrum Scene i januar i år. Jeg var dessverre forhindret fra å gå den kvelden, men i dag er jeg i det minste på plass!

Les også: Jason Isbell – Den nye americana-helten

Aurora (18.50, Amfiet)

Aurora-Øya

Aurora (Foto: Øya-festivalen)

Da Aurora Aksnes spilte på Roskilde tidligere i sommer, beveget hun noen venner av meg til den grad at de tok til tårene. Gråt gjorde ikke jeg, men til gjengjeld gledet jeg meg stort over den 20-årige jentas musikk, scenenærvær og sikre opptreden.

Les også: Heltent Aurora

Anohni (21.45, Sirkus)

Anjohni-Øya

Anohni (Foto: Øya-festivalen)

Det er nå mer enn ti år siden Antony & The Johnsons fikk sitt store gjennombrudd med andrealbumet «I Am a Bird Now». Den følsomme englestemmen er fortsatt på plass, men ellers har mye skjedd siden den gang. Blant annet har han Antony blitt hun Anohni, og tidligere i år debuterte hun med albumet «Hopelessnes», som var mer rettet mot electronica-dansegulvet enn Antony noen gang var.

 

 

 

Andre konserter hvor du også har god mulighet for å spotte Leffe: Ingebjørg Bratland (14.15), Christine & The Queens (15.55), Skepta (17.50) Beach Slang (19.00), Ane Brun (19.50) og Massive Attack (21.30)

Av Leif Gjerstad

Les flere saker fra Øya-festivalen

 

Legg igjen en kommentar