Høsten på Rockefeller

Ser du meg? Jeg er han som skimter på sånn ca 53. rad, lang til høyre. (Foto: Linn Eirin Paulsen/ Rckefeller)

Ser du meg? Jeg er han som skimter på sånn ca 53. rad, lang til høyre. (Foto: Linn Eirin Paulsen/ Rckefeller)

I fjor høst bodde jeg nærmest på Rockefeller, da jeg jobbet med boka om utestedet. Så mye har jeg ikke tenkt å være der utover året, men noen godbiter har jeg selvsagt tenkt å få med meg.

Når jeg ser nærmere på det, er det faktisk så pass mange fristende høstkonserter på Rockefeller, John Dee eller Sentrum Scene at jeg tar noen avgrensninger her. Slik som at ingen norske er tatt med, fordi jeg liksom tenker at «de kan jeg jo se i mårra». Det stemmer selvsagt ikke helt, men litt er det kanskje i det likevel?

Videre har jeg ikke falt for fristelsen å ta med noen jeg gjerne skulle sett, men som jeg vet jeg av en eller annen grunn ikke har anledning til å se (ikke minst King Crimson, snuft snuft). Dessuten har jeg her kun gått etter personlig lyst, slik at det å være «jobbrelevant, spennende og interessant» ikke er nok for å bli med.

Ti konserter

Og hvis jeg renser enda litt til i det jeg da står igjen med, kan jeg faktisk komme fram til en liste med ti konserter i høst. De er:

Jayhawks (14.09), Terry Riley & KORK (17.09), Grant Lee-Phillips (11.10), Eva Dahlgren (17.10), Angel Olsen (21.10), Wilco (03.11), Tortoise (05.11), Tom Odell (21.11), Ryley Walker (04.12) og Robert Ellis (09.12)

«Rockefeller 30 år»

Apropos boka «Rockefeller 30 år» så fikk den mange godord da den kom og er fortsatt å få tak i. Var jeg deg ville jeg kjøpt den J – enten til meg selv eller i julegave til noen. Og snill som jeg er, gir jeg deg litt hjelp på veien ved å sette inn linken

HER kan du kjøpe boka!

Av Leif Gjerstad

Les også: Rockefeller fyller 30 år; feirer med fest og bok

 

Legg igjen en kommentar