Leffe misser Laura

Laura Marlings konsert på John Dee er utsolgt. (Foto: All Music)

Laura Marlings konsert på John Dee er utsolgt. (Foto: All Music)

Til helgen er Leffe bortreist. Han ser fram til et par dager liggende på ryggen i kløverenga mens lette stakkskyer driver over den varme sommerhimmelen. Bare så synd at Laura Marling ikke kan være der og spille for ham. Hun er jo på John Dee fredag!

John Dee-konserten var en av de jeg så fram til denne våren, men selv Leffe har innsett at man ikke kan få med seg alt. Han aksepterer derfor at helgedagene vekk fra Oslo kolliderer med Marling-konserten, og siden kløverenger, stakkskyer og sommerhimmel heller ikke er å forakte, lever han godt med det.

Utsolgt

Tenkte likevel være litt snill mot de som er igjen i Oslo og minne på om kveldens konsert med Laura Marling. Men nå er det tydeligvis for seint. For mens det var «få billetter igjen» sist jeg sjekket for et par dager siden, lyser nå det røde «utsolgt»-symbolet mot deg på Rockefellers nettside.

Og det er jo synd for deg som kanskje akkurat nå fikk lyst til å ta en tur nedom John Dee. Men det gledelige er selvsagt at en ung kvalitetsartist som Laura Marling klarer å selge ut John Dee. For hun er definitivt en av dagens mest spennende singer/songwriters.

Når hun dessuten, i en alder av 25, allerede har rukket å gi ut fem album som alle holder mål, så må det være lov å ha store framtidsforhåpninger for den unge briten.

«Short movie»-anmeldelse

Da hun tidligere i år ga ut albumet «Short Movie» skrev Leffe noen positive linjer om den plata. Gikk du glipp av den saken får du en ny sjanse her!

Av Leif Gjerstad

Og her er to videoer fra Short movie-albumet:

 

Legg igjen en kommentar