Leffe-toppene

Dagbladet ville ikke ha U2-intervjuet, men 35 år etter er ikke-intervjuet blitt populært på LeffesLab. (Foto: Island Records)

Dagbladet ville ikke ha U2-intervjuet, men 35 år etter er ikke-intervjuet blitt populært på LeffesLab. (Foto: Island Records)

Leffe er glad i jubileer. Ikke minst sitt eget. Derfor har han allerede markert halvårsdagen for LeffesLab med to saker om henholdsvis “fem mest leste” og “Topp5 arkivintervjuer. Og runder av halvårsmarkeringen i det virkelig egosentriske hjørnet. Med en oversikt om de fem sakene om Leffe som har gått best.

Og litt typisk er det kanskje at alt slitet Leffe har lagt ned som journalist åpenbart ikke betyr så mye. I hvert fall har LeffesLabs lesere plassert saken om U2-intervjuet som aldri ble publisert helt på topp, med historien om bandet Leffe bare nesten ble medlem i som runner-up.

 

 

Her har du de fem mest leste Leffe-sakene i LeffesLabs første halvår:

1. Da Leffe traff U2, men ikke fikk intervjuet på trykk

2. Da Leffe var en New Kid

3. Da Leffe måtte til Melodi Grand Prix

4. Leffe, Lemmy og damene

5. Da Leffe møtte Jackson Browne og ropte HER ER JEG!!!

 

Flere Leffe-saker finner du i kategorien Leffe, liksom!. Og flere vil det bli. Trolig blir det ca månedlig påfyll, og før jul kommer det nok historier om Leffe-møter med Van Morrison, Bryan Ferry, Nico og en eller to til.

Leffe

 

 

Legg igjen en kommentar