Siste på lenge med Håkan

Håkan Hellström (Foto: kulturbloggen.com)

Denne helgen spiller Håkan Hellström i Bergen og Oslo. Det kan bli siste gang på lenge som et norsk publikum får se den populære svensken.

I juni i fjor satte Håkan Hellström skandinavisk rekord, med over 140.000 på hans to utsolgte konserter på Ullevi i hjembyen Göteborg. I år er han ute på en mindre skandinavisk turné som teller totalt 14 konserter, fra starten i Stockholm 9. juni til avslutningen i Göteborg 29. juli. Og med Bergen lørdag og Oslo søndag denne helgen som norske stopp.

Men skal vi tro et intervju Svenska Dagbladet gjorde med Hellström i forkant av de to Stockholm-konsertene tidligere i måneden, så kan det bli siste gang på lenge vi får se ham live.

– Jeg kommer til å være vekk noen år nå. Jeg kommer ikke tilbake neste år og heller ikke året etter det. Det er derfor vi gjør denne ekstraturnéen i sommer, for at alle som ikke kom inn (på de to Ullevi-konsertene, red.anm.) i fjor skal kunne se oss, sier Hellström til Svenska Dagbladet. Men på direkte spørsmål om sommerens turné er en avskjedsturné, så avkrefter han det.

– Det er ikke noe avskjed, men det tar litt tid å gjøre nye låter og jeg tror det er bra om det tar litt tid. Se bare på Henrik Berggrens plate, den tok 14 år og hvor bra ble ikke den? Jo lenger tid, jo bedre plate, sier Hellström.

Les også: Broder Daniels storebror Henrik Berggren er tilbake

Les hele Svenska Dagbladet-intervjuet med Håkan Hellström her!

Av Leif Gjerstad

Legg igjen en kommentar