Journalist – en frifant som også er budbringer

Journalisten.no fokuserer på dramatikken rundt redaktør Hauges avgang, Dagsavisen tar for seg den altfor aktuelle debatten om falske nyheter. Begge med utgangspunkt i boka «Frifant og budbringer», som jeg har skrevet sammen med Kathrine Geard.

Lanseres i dag på Stopp Pressen. Blir gøy, men framfor alt deilig at et prosjekt som dette endelig er i havn! Siden jeg er den ene av bokas to forfattere skal jeg ikke skrive for mye om boka her, men kan jo legge ved link til to saker om boka som ble publisert i dag, onsdag 25. januar.

 

Dagsavisen: Frykter falske nyheter i norsk presse                                                  Ett av norsk presses store problemer akkurat nå er falske nyheter, mener forfatterne av en ny bok om norske journalister gjennom 100 år.

 

Journalisten.no: Jan Otto Hauges avgang kanskje det mest dramatiske som har skjedd i Journalisten                  – Jan Otto Hauge fikk dårlig behandling. NJ-ledelsen brukte pengerot som påskudd for å bli kvitt ham, mener forfatterne av den nye boka om fagbladet Journalisten.

Av Leif Gjerstad

Legg igjen en kommentar