Lunsjavtale i Barcelona

Lofgren og van Zandt ville heller spille med Bruce enn spise lunsj med Leffe. (Foto: Pollstar.com)

Lofgren og van Zandt ville heller spille med Bruce enn spise lunsj med Leffe. (Foto: Pollstar.com)

Barcelona: Egentlig hadde jeg planlagt å spise lunsj med Steven van Zandt og Nils Lofgren i Barcelona i dag. Bord var booket og det hele, men så ble været så fint at jeg fikk lyst til å gjøre helt andre ting enn å bruke dagen på noen rockestjerner. Heldigvis var de forståelsesfulle, og kanskje også litt glade, siden de hadde en turnépremiere lørdag å tenke på. Derfor bringer Leffe ikke noe nytt intervju med dem i dag, men…

… til gjengjeld har jeg gravd i arkivet og funnet fram to gamle intervjuer med de to herrer. Lofgren-intervjuet er fra 1981 og det første jeg gjorde med ham. Van Zandt-intervjuet er fra 1985 og er ikke det første jeg gjorde med ham, men det mest politiske. Litt artig.

Her er de to intervjuene:

Nils Lofgren: Fra trekkspill til trampoline (arkivintervju fra 1981)

Little Steven: Godt år for aksjoner (arkivintervju fra 1985)

Av Leif Gjerstad

PS! Det med lunsjavtalen stemmer kanskje ikke helt. Joda, jeg har kontaktet begge. Men fikk også nei fra begge, med «trangt tidsskjema pga konsertforberedelser» som oppgitt grunn.

PPS! Selv om det ikke ble lunsj med Nisse og Steve, blir det konsert med Springsteen & E. Street Band i Barcelona lørdag kveld. Europa-premiere på «The River Tour». Min anmeldelse av konserten vil du finne på Aftenpostens nettsider søndag og selvsagt også her.

Legg igjen en kommentar